SPYOLOGY
Numele forumului cat si aceasta descriere pot fi modificate accesind meniul ADMIN -> OPTIUNI
Lista Forumurilor Pe Tematici
SPYOLOGY | Inregistrare | Login

POZE SPYOLOGY

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
crazy_hell_angel
Femeie
25 ani
Gorj
cauta Barbat
25 - 53 ani
SPYOLOGY / Aparatura de supraveghere / Telefoane mobile, stateliti si alte technologi exotice de supraveghere  
Autor
Mesaj Pagini: 1
The Spy
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 190
PUTEM FI URMARITI CU AJUTORUL TELEFOANELOR MOBILE???
        PANA UNDE A AJUNS TEHNOLOGIA IN SUPRAVEGHERE ELECTRONICA!!!

          Nu este indicat sa folositi telefoanele in situatiile in care doriti sa aveti intimitate. Exista unele modele care au inclusa o mica baterie care sustine memoria si ceasul intern. Daca o scoateti puteti obtine un telefon curat asta in cazul in care debransati acumulatorul principal. In acest caz de fiecare data cand debransati acumulatorul trebuie sa setati ceasul intern, sa pierdeti apelurile nememorate etc. Unele modele au integrate un element capacitiv de valoare mare care are rolul de a filtra toate perturbatiile electromagnetice care apar in mod accidental in retea sau de la factori externi - poate fi folosit ca o sursa de alimentare a circuitului de interceptare a convorbirii. Puteti reduce valoarea acestuia dar asta nu inseamna ca puteti sa il eliminati, in aparat sunt multe capacitoare. Din constructie toate firmele producatoare de aparate includ din FABRICATIE circuite de siguranta care pot si activate de catre oricine pentru ascultarea convorbirilor. Alte modele au un sistem care permite alimentarea circuitului prin reactia chimica adica de ordinul milivoltilor prin simpla atingere a terminalului. Si ca o cireasa pe tort - frecventa pe care lucreaza aceste telefoane este cunoscuta iar ea poate fi oricand receptata de un dispozitiv simplu si decodata, asa ca degeaba ne mai chinuim si ne demontam aparatele.
Totusi se de regula bateria care sustine memoria e destul de mica si daca incerci sa alimentezi un telefon cu ea e posibil sa se termine foarte rapid inainte sa spui mai mult de cate cuvinte.
Condensatoarele sunt folosite pentru filtrari si nu pentru alimentari. Din acesta cauza au capacitati limitate. Pot sa fi incarcate dar odata ce au un circuit legat de ele se descarca deoarece respectivul circuit are o rezistenta si apre disipatie de putere.

  Pot sa va asigur ca NU telefoanele folosesc la urmarire ci insasi reteaua .

In primul rand, in orice retea CDMA sau GSM, telefonul se "inscrie" isi anunta prezenta la cea mai apropiata celula din retea. Totdata isi face anuntata prezenta prin niste ping-uri permanente si la celulele invecinate. Bineinteles, in felul asta posesorul retelei de telefoane poate localiza cu mare aproximatie zona in care va aflati cu acel telefon mobil .
  Pentru ascultarea unei convorbiri, se poate plasa in vecinatatea posesorului telefonului un  scaner-receptor-decodor sau se poate deriva ID-ul din retea, la sediul posesorului de retea si asculta - inregistra acolo toata convorbirea .

In Romania, conform legilor in vigoare, nimeni - nici macar SRI sau SIE nu poate asculta un telefon mobil fara decizia unui judecator. Deci daca cineva vrea sa va asculte, nu va avea access la sediul firmei ce poseda reteaua fara mandat judecatoresc si va putea cel mult sa va intercepteze telefonul din apropiere. Daca cineva asculta fara ordin judecatoresc :
1 . inregistrarea nu poate fi folosita intr-o instanta,
2. individul - grupul - merge precis la puscarie.

SUA si Canada poseda o retea de sateliti care a apartinut unei firme ce a dat faliment iar mijloacele ei fixe s-au pierdut in valuri de hartie si birocratie , in asa fel incat azi e foarte greu sa le dai oficial de urma. Aceasta retea de sateliti, poate asculta emisii radio de la sol (statii radio, telefoane mobile intr-o oarecare masura) dar ce e mai important, trimite trenuri de unde selectate sa rezoneze cu diverse obiecte de pe sol (de exemplu corpul uman) aceste unde se compun in interiorul rezonatorului tzinta si moduleaza pe rezultanta oscilatiile electrice si mecanice. Compusa acestor unde emise se intoarce la satelitul emitzator (exact ca in cazul radarului) purtand informatia culeasa de pe suprafata solului. De exemplu pentru a asculta o convorbire dintr-o camera, se foloseste ca rezonator rama de la geam sau spatiul de aer aflat intre cele doua foi de sticla ale geamului. Cu ajutorul metodei, se poate alege ca tzinta un individ , identificabil prin parametrii biometrici (activitatea electrica a organismuluii specifica fiecaruia si dimensiunile mecanice ale individului dau acesti parametri) si urmari asculta.

THE SPY


pus acum 17 ani
   
the shadow
Membru nou

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 38
Haideti sa vorbim putin si despre interceptoarele GSM.
   Sistemele de interceptare gsm sunt cu precadere folosite de catre agentiile guvernamentale, dar nu numai (in acest din urma caz, folosirea fiind ilegala).
   Clasificare succinta:
   -Sistemul folosit adesea in Rom. de catre serviciile guvernamentale consta in interceptarea convorbirilor gsm ale telefoanelor tinta, direct din centrala operatorului de retea. Aceasta poate avea loc doar cu aprobarea judecatorului si pentru o perioada limitata de timp, caz in care insasi operatorul de telefonie mobila, ca urmare a autorizarii juecatorului, ridica acea "codare" gsm specifica, permitand inregistrarea convorbirilor.
   Metoda a dovedit in timp ca are limitele ei tehnice, datorita faptului ca oricand "tinta" vizata poate folosi un alt telefon sau un alt sim pentru efectuarea convorbirilor confidentiale. Precizare: chiar in cazul in care "tinta" isi va schimba cartela sim, dar va folosi acelasi tel. mobil, operatorul de retea are posibilitatea de a identifica codul unic imei al terminalului si in consecinta va proceda la interceptare, indiferent de cartela sim folosita.
   Ca o curiozitate: ma intreb cam ce ar putea raspunde operatorul de retea, in cazul in care un abonat al sau ii va solicita in scris sa i se raspunda daca terminalul sau numarul sau de mobil a fost vreodata supus unei proceduri legale de interceptare.
   -Interceptoarele gsm de proximitate, constructia acestora determinand obligatia ca cel ce efectueaza interceptarea sa sa afle in apropierea tintei (de obicei 20-40 m) si sa astepte pana cand tinta va fi apelata sau va efectua un apel telefonic. In acel moment interceptorul mobil gsm va putea intercepta convorbirea purtata, si va stoca deasemeni numarul cartelei sim, imei-ul terminalului, nr. apelantului, etc. Acestea bineinteles pe lenga discutia in sine.
   Neajunsul acestui sistem este evident: "tinta" va trebui sa aiba in permanenta pe urmele sale o echipa, ceea ce impune atat costuri operative marite, precum si sporirea riscului detectarii. Dar utilizarea lor se dovedeste eficienta atunci cand "tinta" foloseste un alt terminal si sim decat cel obisnuit, pentru comunicatiile confidentiale, operatorul de retea neavand posibilitatea identificarii lor in timp util efectuarii interceptarii amintite la primul subpunct.
   De obicei pretul unor astfel de interceptoare este de 20.000-30.000 euro, si nu este chiar dificila procurarea lor, mai ales de pe net. Sunt site-uri care nu solicita pt. vanzarea lor nici o dovada a faptului ca cel ce achizitioneaza sistemul reprezinta o agentie guvernamentala.
   -Interceptoare mobile gsm, care nu presupun a fi folosite in proximitatea "tintei", cu conditia in care cel care il foloseste sa cunoasca nr. de telefon al "tintei". Acestea arata ca un laptop mai mare, ceea ce ii confera mobilitate. Ultimele tehnologii nu presupun aprobarea operatorului de retea pentru efectuarea interceptarilor, tehnologia putand fi utilizata fara stirea operatorului de retea, si ca urmare, si fara vreo aprobare a judecatorului, ceea ce face a creste pericolul ca acestea sa fie utilizate ilegal, chiar si de catre agentiile guvernamentale (situatie curenta in Rom.)
   Aceste interceptoare au capacitetea de a monitoriza si inregistra comunicatiile de voce si text a unui numar de 200 terminale gsm simultan, indiferent de locatia din retea in care se afla "tinta" si interceptorul.
   De obicei acest tip de interceptor gsm este disponibil la vanzare, pentru suma de 250.000-300.000 dolari doar catre agentiile guvernamentale, dar cu putina rabdare sa pot gasi pe net 2-3 site-uri care le vand la liber.De obicei locul de provenienta al acestora din urma este Italia (compania italiana Endoacustica fiind si producatorul lor), Emiratele Arabe si China.
   O intrebare fireasca a cititorului obisnuit: la ce as putea folosi eu, om obisnuit, un asemenea interceptor?Prea mare cheltuiala pentru a afle daca sotia ma inseala, ori daca baiatul conuma droguri. Ei bine, alta e situatia in cazul structurilor private, cu intentii criminale.
   Astfel exista in Rom. o seama de trusturi de presa care poseda si folosesc astfel de mijloace de interceptare (in mod pe cat de ilegal, pe atat de discret), precum si unele partide politice care au in componenta lor structuri quasinformative.


_______________________________________
cunoasterea inseamna putere

pus acum 16 ani
   
the shadow
Membru nou

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 38
Problema interceptarii gsm poate fi abordata si din alt unghi, nu numai din cel al interceptarii de convorbirilor telefonice.
   Comunicatiile gsm se folosesc si de catre institutiile bancare din tarile vestice, pentru comunicatiile de date bancare. Astfel exista sisteme EPOS (electronic point of sale) care comunica cu banca prin intermediul retelei gsm. Este vorba despre casele de marcat cu tehnologie gsm, care folosesc modemuri wireless gsm. De la aceste terminale circula catre banca (prin folosirea unor protocoale de securitate si incriptare pe 128 biti) informatii complete despre credit-cardul sau cash-cardul folosit la tranzactie, inclusiv pin-ul acestuia.
   Existand posibilitatea folosirii unui interceptor gsm in acest caz, se pot obtine in forma incriptata detaliile bancare. Cum orice incriptare poate fi si decriptata (e o chestiune de timp si putere de calcul) in cele din urma se pot obtine detaliile bancare in forma decriptata.
   Ce se poate face cu aceste detalii? De obicei se cloneaza pe un alt card, iar de aici inainte las imaginatia cititorului sa lucreze.
   Un alt model de casa de marcat (EPOS) foloseste tehnologia gsm pentru pin-padurile wireless. Acestea sunt acele mici unitati in care se introduce credit-cardul si se tasteaza pin-ul. Datele bancare sunt transmise prin gsm casei de marcat, fiind incriptate tot pe 128 biti, dara fara a utiliza si protocoalele de securitate folosite de casa de marcat pentru a comunica cu banca. Prin urmare, datele interceptate de la un pin-pad gsm sunt mai usor de decocat.
   Aceste pin-paduri sunt folosite de obicei in restaurante, cluburi, cafenele, baruri.
   Las iarasi imaginatia cititorului sa lucreze.


_______________________________________
cunoasterea inseamna putere

pus acum 16 ani
   
The Spy
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 190
Bun venit printre "spyologi", The Shadow....
Interesat nick ti-ai ales si evident atat de caracterisitc celor din domeniul informatiilor. Multumesc mult pentru plusul de informatie aportat acestui articol si evident ca astept sa adaugi cat mai multa informatie.
E bine de retinut cele citite oameni buni si inteles ca era tehnologica spre care ne indreptam in loc sa ne duca spre o lume mai sigura, ofer cat mai multe mijloace de control, supraveghere si manipulare. Nu suntem singurii care au observat acest fapt. Dar despre aceasta tendinta nu vom discuta aici.

The Spy


pus acum 16 ani
   
kremene
Membru nou

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 3
Foarte interesant domnilor!Modul in care va redactati mesajele postate imi doovedesc in special la the spy cunostinte avnasate de electronica si telecomunicatii! adica persoanele care posteaza poze cu file din seria bourne... nu stiu dac stiu ce semnifica termenul demodulare si puratatoare!

pus acum 16 ani
   
The Spy
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 190
"Multumesc", dl. Kremene pentru "felicitarile" pe care mi le oferi...
Nu voi fi rautacios, caci nu imi sta in fire. Suntem aici ca sa discutam despre SPIONAJ si nu de altceva. Sper exemplu, nu am putut sa nu remarc "corectitudinea" mesajelor scrise de tine...insa banui ca pentru tine e neimportant, fiind un "specialist" al domeniului spionajului sau cel putin asa oferi impresia.
Mi-ar placea sa iti citesc articolele sau mesajele care spun cu adevarat ceva si sa lasam putin deoparte mesajele sterile si care nu spun nimic in directia temei noastre.
Cat despre scopul forumului si chiar un eventual regulament (solicitat chiar de anumiti membri), cat de curand vor fi afisate intr-o rubrica aparte.

THE SPY


pus acum 16 ani
   
lili
Membru nou

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 3
buna ziua tuturor   am o intrebare pt voi deoarece eu nu prea ma pricep la asemenea tehnologie si anume :daca este posibil sa asculti telefonul unei persoane,sau macar sa i cunosti pozitia sau destinati?  multumesc!

pus acum 16 ani
   
lili
Membru nou

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 3
am gasit informatii despre un telefon spy ,cu acesta din cate am inteles poti asculta convorbirile altei persoane,ii poti citi sms-urile dar nu stiu de unde as putea lua asa ceva   .Ma puteti indruma,ajuta?multumesc!

pus acum 16 ani
   
the shadow
Membru nou

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 38

lili a scris:

buna ziua tuturor   am o intrebare pt voi deoarece eu nu prea ma pricep la asemenea tehnologie si anume :daca este posibil sa asculti telefonul unei persoane,sau macar sa i cunosti pozitia sau destinati?  multumesc!

   Buna.Stabileste tu o data si o ora, cand ai sa fii prezenta pe chat-ul forumului, si am sa iti dau toate informatiile de care ai nevoie.


_______________________________________
cunoasterea inseamna putere

pus acum 16 ani
   
lili
Membru nou

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 3
Multumesc din suflet ca te ai oferit sa ma ajuti pentru ca am mare nevoie .Cred ca saptamana viitoare am putea sa stabilimim cand as putea sa intru sa vb ,dar pt moment poti sa mi spui macar ca exista asa ceva,ca sa nu mor pana vb .Multumesc inca o data si ramane sa vb saptamana viitore sau daca am sa pot mai devreme am sa las un mesaj ok?
aaaaaaaaa ...de fapt am auzit ceva de un telefon spy nu stiu foarte multe


pus acum 16 ani
   
the shadow
Membru nou

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 38
Draga Lili,
inainte de toate trebuie sa stii ca aspectele legale ale folosirii unui asemenea telefon sunt putin complicate... Majoritatea dealerilor de astfel de telefoane sugereaza ca ar fi folosite doar la supravegherea copiilor sau a sotiilor/sotilor infideli, sau a angajatilor unei anume companii private, ceea ce ar conferi un oarecare caracter legal.
   Problema e ca Legea Sigurantei Nationale interzice folosirea de catre persoane neautorizate a oricaror mijloace de interceptare, deci si a unui asemenea telefon. In fine, sa depasim aspectele legale, tot ceea ce trebuie sa retii e ca te poti alege cu un dosar penal daca folosesti un asemenea telefon.
   Trebuie sa stii ca, in functie de cat iti permiti sa cheltui, un asemenea telefon iti permite de la interceptarea ambientala (discutiile purtate pe o raza de 5-10 m in jurul telefonului) la interceptarea sms-urilor trimise si receptionate, pana la interceptarea apelurilor efectuate sau receptionate de respectivul telefon, totul in timp real.
   Principiul de functionare.
   Un spyphone este in principiu un terminal mobil obisnuit, dar modificat in asa fel incat sa raspunda cerintelor tale.Cele mai ieftine modele (300-500 euro) sunt Nokia 3310 si iti vor permite doar interceptarea ambientala. Unele pot intercepta si sms-urile. Cum functioneaza? Softul telefonului este astfel modificat, incat atunci cand este apelat DE LA UN ANUMIT NR. DE TELEFON pe care tu il alegi, acesta se transforma practic intr-un microfon...la purtator. Spyphonul va aparea ca fiind inactiv, iar in memoria apelurilor nu va ramane apelul efectuat.
   Daca in schimb vei dori sa interceptezi sms-urile si apelurile telefonice (discutiile purtate la telefon) ai nevoie de urmatoarele:
   1.un telefon cu sistem de operare Symbian (smart phone).Iti sugerez un BlackBerry, care e cel mai ieftin (aprox. 100 euro);
   2.de pe net poti comanda un spy soft pentru sistemele Symbian (iti recomand italienii de la Endoacustica, sau F-spy - un soft complet). Ai sa downloadezi spy softul pe telefonul respectiv, si mai departe...te priveste.
   Daca vei dori si sfaturi despre cum sa faci ca acel telefon sa intre in posesia "tintei" pe care o vizezi, iti stau la dispozitie.
   Pentru alte lamuriri, vb pe chat.

Modificat de the shadow (acum 15 ani)


_______________________________________
cunoasterea inseamna putere

pus acum 16 ani
   
the shadow
Membru nou

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 38
PENTRU LILI.
Ti-am trimis un mesaj personal, te rog verifica la sectiunea ta de mesagerie.


_______________________________________
cunoasterea inseamna putere

pus acum 16 ani
   
Psycho
Membru nou

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1
exista un aparat care sa bruieze astfel incat sa nu mai ai mobilul ascultat?

pus acum 16 ani
   
the shadow
Membru nou

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 38
Exista un astfel de aparat, folosit dealtfel si de SPP in procedurile standard de insotire si asigurare a coloanelor oficiale, demnitarilor, etc. Se numeste scrambler si lucreaza pe diferite frecvente, cele mai multe de acest gen incluzand si spectrul gsm. In principiu sunt folosite pentru bruierea comunicatiilor mobile pe o raza de 10m(cele mobile, mai slabe) pana la 100m (cele montate pe autovehicolele ce insotesc coloanele oficiale), scopul lor primordial fiin acela de a bloca o eventuala declansare a unui dispozitiv exploziv din apropierea obiectivului asigurat, prin utilizarea unui telefon mobil.
Acest gen de scramblere mai sunt folosite si de catre institutiile civile din tarile civilizate. De exemplu sunt montate astfel incat sa acopere o sala de concerte sau o sala de sedinte, astfel incat sa fie evitata folosirea telefoanelor mobile deranjante pentru persoanele din incapere.
Marile corporatii folosesc deasemeni aceste scramblere, montate in salile de sedinta, birourile CEO, si in general peste tot unde se poarta discutii sensibile, de care ar fi interesata concurenta. Se blocheaza astfel eventualele dispozitive gsm "infinity", plantate de concurenta in vederea interceptarii ambientale sau telefonice.
Desigur, odata pus in stare de functionarfe, nici un telefon mobil nu va functiona in raza sa de actiune, astfel ca nu se vor putea initia sau receptiona nici un fel de convorbiri telefonice mobile, sau comunicatii mobile in alt spectru de frecventa decat gsm (depinde de complexitatea scramblerului).
Comunicatiile echipajelor SPP se desfasoara in aceste conditii pe o banda de frecventa special alocata, si care nu este supusa bruiajului scramblerelor, si criptate de obicei pe 128 biti.


_______________________________________
cunoasterea inseamna putere

pus acum 16 ani
   
the shadow
Membru nou

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 38
In cazul in care ai folosit in mod gresit termenil "bruiaj" -nu cred ca vrei sa te afli in situatia de a nu-ti putea folosi tel. mobil- afla ca sunt dispozitive de criptare suplimentara a convorbirilor telefonice mobile (chiar Nokia comercializeaza asa ceva), in afara de criptarea standard oferita de reteaua operatorului de retea gsm. Generic, acestea sunt denumite tot scramblere si sunt dispozitive care se ataseaza telefonuluimobil (mai ieftine) dar exista si telefoane mobile care au incorporat un astfel de sistem. In functie de varianta de incriptare a comunicatiilor (sunt incriptate atat convorbirile, cat si sms-urile si mms-urile), difera si pretul telefonului.
De retinut este ca ambii parteneri ai discutiei (sau toti, in cazul folosirii optiunii conference call) trebuie sa foloseasca dispozitive de criptare compatibile, in caz contrar comunicatia fiind imposibil de realizat.
Si inca ceva: aceste dispozitive asigura o protectie temporara a informatiilor, dar in timp real. Comunicatia chiar criptata, poate fi interceptata si stocata in baza de date. De aici, este doar o chestiune de timp pana aceasta va fi decriptata, putand fi auzita in clar. Unui sistem foarte performant nu ii i-a prea mult timp pentru o astfel e decriptare 3-4 zile), dezavantajul celor care intercepteaza fiind doar acela ca nu o pot face in timp real, neputand astfel satpani situatia operativa.
Daca urmaresti ca eventualele discutii compromitatoare pt. tine sa nu poata fi folosite ca proba in instanta impotriva ta, rezolvarea este mai simpla. Poti folosi un dispozitiv de modificare a vocii (voice scrambler) care se poate atasa pe orice tip de telefon (fix sau mobil). Acesta are meritul de a face inoperanta o eventuala expertiza tehnica de identificare a "posesorului" vocii, neajunsul fiind insa ca "organele" vor fi la curent cu situatia operativa.

Daca mai esti interesat si de altceva, te astept pe o noua varianta a forumului.


_______________________________________
cunoasterea inseamna putere

pus acum 16 ani
   
pitt4bull
Membru nou

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1
Pentru "the shadow" ...
Salut, ti`am lasat ceva pe privat. Astept un raspuns de la tine daca se poate.
   


pus acum 16 ani
   
the shadow
Membru nou

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 38
pentru pitt4bull

Subiectul abordat de tine este unul complex, dar care necesita o abordare succinta, sprea a nu ma pierde in amanunte. Am sa iti raspund in curand. Te astept si pe forumul al carui adminisrator sunt:
Sa auzim de bine.


_______________________________________
cunoasterea inseamna putere

pus acum 16 ani
   
the shadow
Membru nou

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 38
Am sa iti raspund punctual.



1. Ca sa nu iti fie ascultate convorbirile telefonice, cel mai simplu este sa nu folosesti...telefonul. Exista alte mijloace de comunicare care pot fi interceptate mai greu, in timp real. ASTFEL AI POSIBILITATEA SA FOLOSESTI UN TELEFON PUBLIC, DAR EXISTA RISCUL CA SI POSTUL PE CARE IL APELEZI (FIX SAU MOBIL) SA FIE LA RANDUL SAU INTERCEPTAT. Poti incerca, daca prestabilesti ora si data apelului, sa apelezi de la un telefon public un alt tel. public la care va raspunde cel interesat. Interceptarea este imposibila in timp real. Insa aceasta, in cazul in care ai si o echipa de filaj in spate, nu se va putea repeta de prea multe ori. Cineva din echipa de filaj va fi in apropierea cabinei telefonice si va inregistra ceea ce tu vorbesti, folosind un microfon unidirectional sau un simplu reportofon.

   Iti mai recomand folosirea internetului (cu posibilitatile nenumarate de comunicare oferite) dar cu o precizare: sa nu o faci niciodata de la tine de acasa, de la serviciu ori de la un post al carui IP odata identificat, sa poata duce la tine. O sala de internet -mereu alta!- este ideala. Daca partenerul de discutie se afla ai el intr-o astfel de locatie, cu atat mai sigura este convorbirea. Cu o singura conditie: sa folositi alte conturi decat cele folosite de acasa si de la serviciu, intrucat acestea sunt relativ usor de spart si interceptat!

   O alta posibilitate de a evita intercepatrea comunicatiilor este folosirea unui telefon mobil care are incorporat si "SKYPE", telefon cu care, in preajma unui "hot spot" sau zona wireless de internet te conectezi pe Skype si vrbesti oriunde in lume. Iti recomand insa sa folosesti un simplu tel. Skype wireless, si sa te conectezi la retea de la un "hot spot" dar pe un cont nou creat pe Skype. Ai astfel si avantajul unei oarecare mobilitati (depinzi de raza "hot spot"-ului), precum si avantajul gratuitatii, daca cealalta persoana foloseste si ea un cont Skype!

   Daca doresti insa sa folosesti un telefon mobil, iti recomand nu doar folosirea unui sim nou, ci si a altui tel. in afara celui folosit in mod curent de tine, si aceasta datorita faptului ca sistemele de interceptare gsm moderne retin atat numarul de tel. alocat pe sim, cat si datele de identificare ale aparatului telefonic in sine, ambele fiind urmarite in paralel. In consecinta, in functie de nivelul de securitate pe care il doresti, vei aprecia cat de des se impune schimbarea sim-ului si a telefonului.

Sistemele ultraperformante de interceptare au si facilitatea "voice recognition", ceea ce inseamna ca organele, odata ce au un "sample" cu vocea ta, il pot folosi la supravegherea retelei. In momentul in care vocea ta se va auzi in retea, va incepe automat inregistrarea convorbirii, precum si a datelor de identificare ale sim-urilor si aparatului telefonic. Acest gen de interceptare nu se poate face insa decat cu stirea si ajutorul operatorului de retea, pe cand celelalte tipuri de interceptoare gsm nu necesita acordul operatorului de retea. Spre linistea ta, te informez ca acest tip de interceptor performant nu este folosit inca in Romania.

   Ca sa mai eviti interceptarea comunicatiilor in reteaua gsm, poti folosi telefoane performante (de obicei Nokia) la care se ataseaza un scrambler (dispozitiv ce cripteaza suplimentar comunicatiile, in plus fata de criptarea oferita de operatorul de retea) cu observatia ca si partenerul de discutie trebuie sa foloseasca asa ceva, comunicatiile si criptarea desfasurandu-se evident in sistem duplex. Tel. Nokia mai avansate au acest scrambler incorporat, dar si pretul este pe masura. Nu sunt modele obisnuite, comercializarea lor se face doar pe baza de comanda, si le poti gasi pe multe site-uri specializate. De retinut este ca se poate stoca prin interceptare si o discutie criptata, iar aceasta poate fi decriptata mai tarziu, folosind sisteme performante.

   Ce trebuie sa ai in vedere cand vorbesti la telefon? Nu folosi nume cand te adresezi, date si referiri la locuri anume. Nu ajuta folosirea unui limbaj suburban sau a jargonului. Incearca sa vorbesti cat mai evaziv, dar astfel incat sa fii inteles de partener. Mai poti folosi si un limbaj codificat, mai dinainte stabilit cu partenerul dar o astfel de discuie se poarta groi, cu poticneli si neintelegeri, daca nu aveti antrenament in folosirea limbajului. Nu asigura decat o protectie relativa. Pe de alta parte, daca esti convins  ca esti interceptat, poti folosi aceasta situatie in avantajul tau: presupunand ca stii motivele pentru care esti interceptat, le poti servi organelor informatii care te vor scoate de sub acuzatii, sau in cel mai rau caz nu le vor putea folosi impotriva ta. Depinde doar de situatia concreta si de imaginatia ta masura in care poti sa manipulezi s sa intoxici organele care asculta...





2. In instanta convorbirile telefonice interceptate pot fi folosite ca mijloc de proba, doar cu conditia ca acestea sa fi fost facute cu aprobarea judecaorului. Prin urmare, astfel de probe pot fi aduse in instanta doar de catre organele abilitate, care dispun si de aparatura de interceptare. Tu nu te poti prezenta in instanta cu o astfel de proba, din simplul motiv ca insasi detinerea unui mijloc de interceptare este ilegala. Cat despre folosirea lui...

Bineinteles, procesul verbal de consemnare a convorbirii telefonice interceptate (sau a convobirilor ambientale) constituie o proba indirecta, si ca atare nu poate fi folosit spre a dovedi vinovatia cuiva, decat coroborat cu alte probe directe. Daca la dosarul cauzei se afla ca probe doar astfel de procese verbale, fara depozitii de martori, probe scrise sau alte mijloace de proba, aceasta situatie nu poate duce la condamnarea cuiva, chiar si in situatia in care invinuitul sa inculpatul recunoaste invinuirile aduse. Dar acestea sunt aspecte juridice pe care le poti intelege mai greu, fara o pregatire juridica. Spun acestea fara intentia de a te jigni.






3. Nokia 1100 este un telefon relativ sigur doar din punct de vedere al posibilitatii de implementare al unui spy soft sau al modificarii lui fizice in vederea interceptarii ambientale. Pe scurt, si acest model de tel. poate fi interceptat de catre interceptoare gsm, fara probleme. Se mai preteaza la modificari fizice, prin care il poti transforma, pe langa faptul ca arata si functoneaza ca un tel. mobil normal, intr-un interceptor ambiental. Adica, plasat intr-o camera si apelat doar de la un anumit nr. de telefon (prestabilit) acesta cupleaza automat, fara a suna si fara ca ecranul sa arate vreo activitate a tel., avand astfel posibilitatea de a asculta discutiile ambientale, purtate peo raza de 5-7 m i preajma telefonului. Se numeste "infinity transmitter" din  motive evidente.

La un astfel de telefon  nu este cazul sa itifaci probleme cu spy-softuri, acestea se folosesc doar pe telefoanele cu sistem de operare Symbian OS ori (mai rar) Windows mobile. Java este atat de rudimentar, incat nu permite parazitarea unui spy-soft.





4.Folosirea unui modem wireless este relativ sigura, dar si acestea pot fi interceptate. In prima instanta nu in timp real. Este necesara interceptarea bruta a informatiei si decriptarea ulterioara, pentru aflarea protocoalelor, parolelor, etc. Apoi, este floare la ureche. Batai mai mari de cap ai cu incriptarea pe 128 biti, cere necesita un sistem performant si un soft de decriptare pe masura. Totul e o chestiune de timp. Dar in situatia in care reusesti sa clonezi IP-ul sistemului pe care doresti a il interceptezi, iar acesta foloseste un modem wireless, ai intrat nestingherit, folosind tot un modem wireless.



Astept intrebari punctuale. Am sa iti raspund in limita cunostintelor si experientei mele.
> Subject: Am nevoie de niste lamuriri
> To:
> From: 3xforum.ro
> Date: Thu, 20 Dec 2007 03:09:12 +0000
>
>
> pitt4bull de pe forumul v-a transmis un mesaj.
>
> Acesta este mesajul:
> -----------------------------------------------------------------------
>
> Salut,
> Am nevoie de ajutor in legatura cu interceptarea convorbirilor telefonice pe un telefon mobile. Daca se poate si nu iti rapesc prea mult timp.
> Am cateva intrebari la care am nevoie mare de ajutor asa ca o sa incerc sa le iau pe rand.
>
> 1. In primul rand si cel mai important ce as putea sa fac ca sa nu imi fie ascultate convorbirile telefonice? Ce model de telefon mobil sa folosesc si ce trebuie sa am in vedere cand vorbesc ceva la telefon?
> 2. Se pot folosi in instanta convorbirile telefonice si daca daca, ca proba directa sau indirecta?
> 3. Am folosit pana acum un Nokia 1100. Ce parere ai despre el tinand cont de faptul ca este un telefon simplu fara prea multe optiuni sau software`uri de ultima generatie.
> 4. In legatura cu folosirea pe Internet a unui laptop cu modem wireless ce parere ai? Cat de sigura poate fi conexiunea?
>
> Imi cer scuze despre multitudinea de intrebari puse dar am vazut ca te pricepi chiar bine la astfel de chestii si chiar as avea nevoie de niste sfaturi daca ai timpul sa mi le acorzi.
> Astept un raspuns de la tine si iti multumesc anticipat pentru timpul acordat.
> Cu respect,
> Florin


_______________________________________
cunoasterea inseamna putere

pus acum 16 ani
   
the shadow
Membru nou

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 38
PS:

Pe http: exista postata varianta extinsa a raspunsului meu. Te invit sa il lecturezi.


_______________________________________
cunoasterea inseamna putere

pus acum 16 ani
   
dorin36
Membru nou

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1
puteti sami spuneti si mie daca se poate asculta o convorbire telefonica de la un telefon mobil gsm folosind metoda cu soft modificat la tel BlackBerry sau ceva de genu asta si cum se poate face asta nam prea inteles asa bine din discutii.
multumesc


pus acum 16 ani
   
the shadow
Membru nou

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 38
Da, este posibil. te astept la cu amanunte. Este relativ simplu iar preturile nu sunt foarte costisitoare.

_______________________________________
cunoasterea inseamna putere

pus acum 16 ani
   
x44
Membru nou

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 5
cum pot sa iau si eu leg cu tine the shadow... in leg cu telefonia ,,,

pus acum 16 ani
   
x44
Membru nou

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 5
as vrea sa ascult un telefon .crezi ca as reusi?  ma poti ajuta ,,,?

pus acum 16 ani
   
x44
Membru nou

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 5
[b]

telefoane mobile, stateliti alte technologi exotice [b]

12.7KB


pus acum 16 ani
   
x44
Membru nou

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 5
daca intereseaza pe cineva ...am un soft spionat pc-urile,,,sparge si parole ,monotorizeaza ,opreste si porneste calculatoru...si multe altele.......
asaca ca cine vrea sa vada de acasa ce face mama sau tata la servici...,,


pus acum 16 ani
   
the shadow
Membru nou

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 38
Interesant...poate mi-l trimiti si mie.

_______________________________________
cunoasterea inseamna putere

pus acum 16 ani
   
neversaynever
Membru nou

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2
de 2 zile tot caut pe net sa cumpar un Interceptor GSM dar tot ce gasesc sunt articole care`mi zic k oricine poate cumpara un astfel de aparat de pe net..... daca stie cineva un site (in romania) sau o persoana care vinde astfel de aparatura va rog sa ma ajutati

pus acum 15 ani
   
the shadow
Membru nou

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 38
Stimate neversaynever,
Ar trebui sa stiu in primul rand ce tip de interceptor te intereseaza. Daca este vorba de unul profesional, discutia incepe de la 300.000 dolari. Acesta poate monitoriza in paralel cel putin 200 terminale gsm, nu necesita acordul sau stiinta operatorului de retea. Folosirea lui necesita insa ceva simplu, in afara sumei mari de bani: avizul judecatorului pentru interceptarea convorbirilor. Cum ma indoiesc insa ca beneficiezi de ambele circumstante, am convingerea ca te intereseaza de fapt un spy phone cu capacitati de interceptare a convorbirilor telefonice. Pentru amanunte tehnice si legale deopotriva te astept pe adresa forumului
Aceasta este noua varianta a forumului de fata.
PS: daca sunt indeplinite anumite conditii, poti folosi telefonul curand.


_______________________________________
cunoasterea inseamna putere

pus acum 15 ani
   
SHADE
Membru nou

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2
MAI...UN OFITER DE INFORMATII ORICAT DE MULTE AR INCERCA SA ITI IMPARTASEASCA DIN VASTA SA EXPERIENTA, IN SPATELE SAU EXISTA MEREU UN OFITER DE CONTRA-INFORMATII, ASA CA BAIETI SI FETE CARE TOT INCERCATI SA DESCOPERITI MISTERE...NU VA AMBALATI PREA TARE.
   IN PRIMUL RAND MA REFER LA UN INTERNAUT CU USERUL "THE SHADOW".ORI RENUNTI LA A MAI POSTA TEHNICI DE SUPRAVEGHERE SI INTERCEPTARE, ORI TE INFORMEZI MAI MULT DESPRE ACEST DOMENIU SI APLICI UN C.V. ACOLO UNDE TREBUIE.
   APROPO, PENTRU CEI PASIONATI DE ACEST DOMENIU II INVIT SA SE INTERESEZE MAI MULT DESPRE VIATA DE AGENT DE TEREN SI DUPA ACEEA, DACA SE CRED IN STARE DE ASA CEVA SA APLICE LA O INSTITUTIE DE PROFIL.
   VA MULTUMESC PENTRU ATENTIE.
                           


pus acum 15 ani
   
SHADE
Membru nou

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2
[ This message has been intercepted by the Echelon service,and will be analyzed by the National Security Agency and S.R.I. for possible terrorists threats.Under the newly approved Terrorism Prevention Act all persons suspected of buying illegal espionage equipment must be detaind.]

pus acum 15 ani
   
flory
Membru nou

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1
buna,shadow
am tot citit posturile si recitit.recunosc ca mi-as dori si eu la fel de mult ca altii sa ascult tel unei persoane apropiate.in final m-am hotarat si ti-am trimis un mail cu intrebarile mele.sper sa primesc in curand raspunsurile sau informatiile cerute.mercic mult

Modificat de flory (acum 15 ani)


pus acum 15 ani
   
no name
Membru nou

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1
Ma bucur ca am "dat" peste acest forum..am invatat atatea lucruri noi si folositoare. Din pacate, ma confrunt cu o problema de spy total...interceptare pc si mobil, localizare cu gps...si vreau sa aflu cum pot sa ma feresc, macar de acum inainte, sa mai intre cineva cu bocancii in viata mea.
As vrea sa stiu mai multe despre ce poate face telefonul cu gps in materie de spy, of course. Va multumesc si sa aveti o zi frumoasa.


pus acum 15 ani
   
The Spy
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 190
[MESAJ DE LA SHADOW]
Datorita imposibilitatii de a mai posta, ma rugat sa postez eu acest mesaj pentru el :

Datorita administratiei serverului 3X, nu mai am posibilitatea de a posta pe acest forum. Mi-a fost blocat accesul pe acest forum fara a fi anuntat in prealabil, fara avertizare si fara a fi invocata vreo vina anume. Din pacate nu am cum sa lecturez nici mesajele primite pe adresa forumului. Abuzul administratiei serverului nu il mai comentez.
Rog pe cei interesati sa ma contacteze pe noul forum:
Cu stima, the shadow.


pus acum 15 ani
   
Felix2000
Membru nou

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2
Salut  Am o intrebare:daca este posibil sa aflii locatia unei persoane cu ajutorul telefonului mobil?  Multumesc!

Modificat de Felix2000 (acum 15 ani)


pus acum 15 ani
   
the shadow
Membru nou

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 38
Telefoane spion generatia 2011

Astazi este o zi mai relaxata si voi profita de ragazul oferit de Sarbatori ca sa postez impresiile in legatura cu Mobile-Backup, site-ul telefoane-spion si aplicatiile spy provenite de la cei dintai.
Apropos de data de astazi, 1.01.11. Daca o privim cu ochii unui coder (programator), apare ca un cod binar: 1 01 11. Care o fi semnificatia?

Acum cand pe piata de profil se resimte acut lipsa produselor software destinate monitorizarii si interceptarii telefoanelor mobile, iata ca a aparut o solutie fezabila, profesionala si sigura: Mobile-Backup.

In preambulul postarii trebuie sa spun lucrul care m-a impresionat pozitiv, cel mai mult: contul web (si) in limba romana. Banuiesc ca de acum inainte vor fi in masura sa utilizeze aplicatiile si sa citeasca informatiile capturate si trimise pe contul web, si cei care nu stapanesc limba engleza (butonul de schimbare a limbii de afisare se afla in coltul dreapta-sus, dupa ce accesati contul web).

O alta functie spy care m-a surprins in mod placut (la MBackup Rec), atat prin unicitatea ei cat si prin originalitate: posibilitatea de a efectua fotografii spy de la distanta, prin intermediul uneia din camerele foto ale telefonului spion. Mai mult, poate fi aleasa camera care va executa fotografia spy, la fel ca si u=activarea sau nu a lampii telefonului, in conditii de lumina insufucuenta. Fotografia spy excutata astfle, este trimisa in secret de telefonul spion direct pe contul web, unde poate fi vizionata deindata. Impresionant, nu?

Cu riscul de a frange sirul logic al expunerii, va invit sa va logati pentru prima data intr-un cont web spy, unde veti putea spiona telefonul mobil: sa ascultati inregistrarile secrete ale convorbirilor telefonice, sa cititi sms-urile, sa vizualizati noile numere de telefon si nume adaugate in agenda telefonica, si - impresionant - sa urmariti via gps - traseul telefonului spion.

Ca sa accesati contul web, utilizati ca User Name "demo" si la Password "demo".

             


Iar acum, sa incep asa cum ar fi trebuit, cu inceputul.

Aplicatiile MBackup ale celor de la Mobile-Backup reprezinta fara doar si poate aplicatii spy pentru telefoanele mobile. Urmatoarele caracteristici le confera acest statut:

- invizibile pe telefon

- au functia de interceptare a convorbirilor telefonice, sau de inregistrare secreta a acestora (MBackup Rec)

- au functia de interceptare ambientala sau de inregistrare ambientala (MBackup Rec)

- intercepteaza sms-urile si email-urile care pleaca sau sosesc pe telefonul spion, si le trimit in secret pe contul web

- permit urmarirea secreta a telefonului spion pe harta digitala de pe contul web, sau direct pe telefonul de control. Poate fi urmarit traseul amanuntit urmat de telefonul spion (si de posesorul acestuia), si pozitia in timp real a acestuia

- activitatea aplicatiilor este invizibila atat pe telefonul spion, cat si pe factura telefonica. Fiecare aplicatie poate fi setata sa transmita informatiile capturate, via GPRS (orice retea wireless publica sau privata, neprotejata de o parola de acces), astfel incat monitorizarea telefonului spion continua nestingherita chiar daca pe acel telefon este utilizat un sim card prepay care a epuizat creditul.

Toate informatiile capturate de aplicatii pot fi transmise la alegere atat pe contul web, cat si pe contul personal de email al fiecarui utilizator (sau doar pe unul dintre acestea).

Toate functiile aplicatiilor spy MBackup pot fi controlate de la distanta: pot fi activare si dezativate dupa bunul plac sau dupa cum o cer necesitatile operative ale momentului. Pot fi controlate deasemeni si unele functii proprii ale telefonului spion. Acest control se realizeaza prin intermediul unor sms-uri de comanda, trimise de pe telefonul de control. Sms-urile de comanda nu sunt vizibile pe telefonul spion, insa odata sosite, vor determina executarea comenzii.

Diferenta dintre aplicatiile MBackup este data de functiile cu care acestea sunt inzestrate. Pentru a intelege mai bine aceste functii puteti consulta tabelul comparativ.
Versiunea SPY MODE a tabelului comparativ se gaseste aici (vezi mijlocul paginii, navigheaza in jos).

Trebuie sa recunosc ca echipa de programatori care a dezvoltat aceste aplicatii se pricepe de minune la a imagina functii care mai de care mai utile, atunci cand vine vorba de monitorizarea si interceptarea unui telefon mobil.
Chiar astazi am citit anuntul celor de la Mobile-Backup (ii multumesc utilizatorului telefoane-spion pentru stire): in scurt timp vor fi disponibile si aplicatiile compatibile cu sistemul de operare Android, astfel incat MBackup Ultra, Pro si Basic vor putea fi instalate si pe telefoanele Google Android. Este un sistem de operare care castiga teren rapid pe piata telefoanelor mobile.

Va recomand si forumul Mobile-Backup, in afara website-ului principal. Trecand peste grafica de exceptie, forumul constituie o sursa deosebita de informatii pentru cei care doresc sa inteleaga in amanunt functionarea aplicatiilor MBackup si sa stea la curent cu noutatile din domeniu.

Dar de ce Backup si nu Spy?

Personal, cred ca este vorba de un artificiu de marketing si legal, deopotriva. Oricine poate achizitiona o aplicatie destinata "salvarii" datelor de pe telefonul mobil. Reprezentantii Mobile-Backup nu pot insa sa controleze (si nici nu sta dealtfel in obligatiile lor legale) pe care telefon anume va fi instalata acea aplicatie. Tot ceea ce au putut face legal, a fost sa conditioneze instalara aplicatiei de accesul fizic la telefonul spion, aplicatiile neputand fi instalate de la distanta. Ideal, se presupune ca numai utilizatorul insusi poate sa aiba acces fizic la propriul telefon. Practic insa, nimeni nu poate impiedica utilizatorul ca, dupa achizitionarea licentei sa insaleze aplicatia pe orice telefon doreste, fie ca e al sotiei, sotului, partenerului sau copilului. Limitarile sunt impuse doar de imaginatie si de compatibilitatea telefonului spion.

Ma puteti insoti la discutiile pe teme juridice implicate de acest gen de aplicatii, la sectiunea Discutii juridice a acestui forum. Este vorba doar de chestiuni de interpretare, iar eventualele derapaje legale se pot ivi doar din partea utilizatorului aplicatiei. Mobile-Backup nu va putea fi acuzat de nici o practica ilegala.



La momentul potrivit, a intervenit ideea noului utilizator al forumului nostru, telefoane-spion. Practic, el a intuit ca scopul utilizarii aplicatiilor MBackup poate fi si un altul decat salvarea propriilor date de pe telefonul mobil: "salvarea" datelor de pe telefonul altcuiva, atat timp cat poti sa instalezi aplicatia pe orice telefon doresti, aceasta fiind ascunsa pe teleon si permitand o multime de actiuni spy gratie functiilor speciale de interceptare, monitorizare si urmarire.
Ideea utilizatorului a fost transpusa in practica, pe website-ul sau. Acesta, conform propriilor spuse, nu a facut decat sa inlocuiasca o seama de cuvinte din cuprinsul manualelor de utilizare a aplicatiilor: a inlocuit "telefonul pierdut sau sustras" cu "telefonul spion", "ascultarea convorbirilor" cu "interceptarea convorbirilor", "salvarea datelor" cu "capturarea datelor", samd. Acesta ne-a oferit o alta optica, o alta abordare a functiilor si utilizarilor aplicatiilor MBackup. Una mult mai utila, cred eu.
Deasemeni, tutorialele video sunt folositoare pentru intelegerea functiilor si a utilizarii acestora, in versiunea SPY MODE. Pentru cititorii cu atitudine mai lejera, voi pune chiar aici la dispozitie atat manualele SPY MODE cat si tutorialele video.

<embed src="http://www.youtube.com/v/XvxN-uZp41U?fs=1&amp;hl=en_US&amp;rel=0&amp;hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>   <embed src="http://www.youtube.com/v/bT9JPejhmgw?fs=1&amp;hl=en_US&amp;rel=0&amp;hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Manuale text:

 
 


ATENTIE: conform celor statuate de Mobile-Backup, nu se va acorda asistenta celor care doresc sa utilizeze aplicatiile MBackup in scopuri ilegale. Asadar indirect, si acestia recunosc ca aplicatiile lor sunt aplicatii spy.
Daca doriti sa va informati asupra utilizarii aplicatiilor in SPY MODE, va recomand telefoane-spion.

In loc de concluzii

Fara indoiala, aplicatiile MBackup sunt aplicatii spy pentru telefoanele mobile, comercializate legal ca aplicatii destinate backup-ului automat al datelor de pe telefonul mobil.
Daca doriti sa achizitionati una dintre aceste aplicatii, o puteti face direct de pe mobile-backup:

- MBackup Rec
- Mbackup Ultra
- MBackup Pro
- MBackup Basic
- MBackup Lite

Detalii despre functiile si utilizarea aplicatiilor:

- MBackup Rec
- MBackup Ultra
- MBackup Pro
- MBackup Basic
- MBackup Lite

Asa cum v-ati obisnuit deja, voi lua legatura cu reprezentantii companiei Mobile-Backup LLC in vederea executarii unor teste a aplicatiilor, pe care le voi posta pe forum. Sunt extrem de curios mai ales de aplicatiile Rec si Ultra. Sper sa reusesc.


_______________________________________
cunoasterea inseamna putere

pus acum 13 ani
   
the shadow
Membru nou

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 38

Felix2000 a scris:

Salut  Am o intrebare:daca este posibil sa aflii locatia unei persoane cu ajutorul telefonului mobil?  Multumesc!

Este posibil 
Iata:



Un serviciu de localizare telefoane mobile oferit de localizare-telefon.webs.com

Orice telefon mobil din Romania sau din strainatate poate fi localizat online, prin introducerea numarului de telefon pe acest site. Aproximatia de localizare GPS este de 10 metri.

Localizeza telefonul aici.



_______________________________________
cunoasterea inseamna putere

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la