SPYOLOGY
Numele forumului cat si aceasta descriere pot fi modificate accesind meniul ADMIN -> OPTIUNI
Lista Forumurilor Pe Tematici
SPYOLOGY | Inregistrare | Login

POZE SPYOLOGY

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Sophya Profile
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 54 ani
SPYOLOGY / Aparatura de supraveghere / Telefoane spion si aplicatii software de monitorizare a mobilului  
Autor
Mesaj Pagini: 1
the shadow
Membru nou

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 38
Astazi este o zi mai relaxata si voi profita de ragazul oferit de Sarbatori ca sa postez impresiile in legatura cu Mobile-Backup, site-ul telefoane-spion si aplicatiile spy provenite de la cei dintai.
Apropos de data de astazi, 1.01.11. Daca o privim cu ochii unui coder (programator), apare ca un cod binar: 1 01 11. Care o fi semnificatia?

Acum cand pe piata de profil se resimte acut lipsa produselor software destinate monitorizarii si interceptarii telefoanelor mobile, iata ca a aparut o solutie fezabila, profesionala si sigura: Mobile-Backup.

In preambulul postarii trebuie sa spun lucrul care m-a impresionat pozitiv, cel mai mult: contul web (si) in limba romana. Banuiesc ca de acum inainte vor fi in masura sa utilizeze aplicatiile si sa citeasca informatiile capturate si trimise pe contul web, si cei care nu stapanesc limba engleza (butonul de schimbare a limbii de afisare se afla in coltul dreapta-sus, dupa ce accesati contul web).

O alta functie spy care m-a surprins in mod placut (la MBackup Rec), atat prin unicitatea ei cat si prin originalitate: posibilitatea de a efectua fotografii spy de la distanta, prin intermediul uneia din camerele foto ale telefonului spion. Mai mult, poate fi aleasa camera care va executa fotografia spy, la fel ca si u=activarea sau nu a lampii telefonului, in conditii de lumina insufucuenta. Fotografia spy excutata astfle, este trimisa in secret de telefonul spion direct pe contul web, unde poate fi vizionata deindata. Impresionant, nu?

Cu riscul de a frange sirul logic al expunerii, va invit sa va logati pentru prima data intr-un cont web spy, unde veti putea spiona telefonul mobil: sa ascultati inregistrarile secrete ale convorbirilor telefonice, sa cititi sms-urile, sa vizualizati noile numere de telefon si nume adaugate in agenda telefonica, si - impresionant - sa urmariti via gps - traseul telefonului spion.

Ca sa accesati contul web, utilizati ca User Name "demo" si la Password "demo".

             


Iar acum, sa incep asa cum ar fi trebuit, cu inceputul.

Aplicatiile MBackup ale celor de la Mobile-Backup reprezinta fara doar si poate aplicatii spy pentru telefoanele mobile. Urmatoarele caracteristici le confera acest statut:

- invizibile pe telefon

- au functia de interceptare a convorbirilor telefonice, sau de inregistrare secreta a acestora (MBackup Rec)

- au functia de interceptare ambientala sau de inregistrare ambientala (MBackup Rec)

- intercepteaza sms-urile si email-urile care pleaca sau sosesc pe telefonul spion, si le trimit in secret pe contul web

- permit urmarirea secreta a telefonului spion pe harta digitala de pe contul web, sau direct pe telefonul de control. Poate fi urmarit traseul amanuntit urmat de telefonul spion (si de posesorul acestuia), si pozitia in timp real a acestuia

- activitatea aplicatiilor este invizibila atat pe telefonul spion, cat si pe factura telefonica. Fiecare aplicatie poate fi setata sa transmita informatiile capturate, via GPRS (orice retea wireless publica sau privata, neprotejata de o parola de acces), astfel incat monitorizarea telefonului spion continua nestingherita chiar daca pe acel telefon este utilizat un sim card prepay care a epuizat creditul.

Toate informatiile capturate de aplicatii pot fi transmise la alegere atat pe contul web, cat si pe contul personal de email al fiecarui utilizator (sau doar pe unul dintre acestea).

Toate functiile aplicatiilor spy MBackup pot fi controlate de la distanta: pot fi activare si dezativate dupa bunul plac sau dupa cum o cer necesitatile operative ale momentului. Pot fi controlate deasemeni si unele functii proprii ale telefonului spion. Acest control se realizeaza prin intermediul unor sms-uri de comanda, trimise de pe telefonul de control. Sms-urile de comanda nu sunt vizibile pe telefonul spion, insa odata sosite, vor determina executarea comenzii.

Diferenta dintre aplicatiile MBackup este data de functiile cu care acestea sunt inzestrate. Pentru a intelege mai bine aceste functii puteti consulta tabelul comparativ.
Versiunea SPY MODE a tabelului comparativ se gaseste aici (vezi mijlocul paginii, navigheaza in jos).

Trebuie sa recunosc ca echipa de programatori care a dezvoltat aceste aplicatii se pricepe de minune la a imagina functii care mai de care mai utile, atunci cand vine vorba de monitorizarea si interceptarea unui telefon mobil.
Chiar astazi am citit anuntul celor de la Mobile-Backup (ii multumesc utilizatorului telefoane-spion pentru stire): in scurt timp vor fi disponibile si aplicatiile compatibile cu sistemul de operare Android, astfel incat MBackup Ultra, Pro si Basic vor putea fi instalate si pe telefoanele Google Android. Este un sistem de operare care castiga teren rapid pe piata telefoanelor mobile.

Va recomand si forumul Mobile-Backup, in afara website-ului principal. Trecand peste grafica de exceptie, forumul constituie o sursa deosebita de informatii pentru cei care doresc sa inteleaga in amanunt functionarea aplicatiilor MBackup si sa stea la curent cu noutatile din domeniu.

Dar de ce Backup si nu Spy?

Personal, cred ca este vorba de un artificiu de marketing si legal, deopotriva. Oricine poate achizitiona o aplicatie destinata "salvarii" datelor de pe telefonul mobil. Reprezentantii Mobile-Backup nu pot insa sa controleze (si nici nu sta dealtfel in obligatiile lor legale) pe care telefon anume va fi instalata acea aplicatie. Tot ceea ce au putut face legal, a fost sa conditioneze instalara aplicatiei de accesul fizic la telefonul spion, aplicatiile neputand fi instalate de la distanta. Ideal, se presupune ca numai utilizatorul insusi poate sa aiba acces fizic la propriul telefon. Practic insa, nimeni nu poate impiedica utilizatorul ca, dupa achizitionarea licentei sa insaleze aplicatia pe orice telefon doreste, fie ca e al sotiei, sotului, partenerului sau copilului. Limitarile sunt impuse doar de imaginatie si de compatibilitatea telefonului spion.

Ma puteti insoti la discutiile pe teme juridice implicate de acest gen de aplicatii, la sectiunea Discutii juridice a acestui forum. Este vorba doar de chestiuni de interpretare, iar eventualele derapaje legale se pot ivi doar din partea utilizatorului aplicatiei. Mobile-Backup nu va putea fi acuzat de nici o practica ilegala.



La momentul potrivit, a intervenit ideea noului utilizator al forumului nostru, telefoane-spion. Practic, el a intuit ca scopul utilizarii aplicatiilor MBackup poate fi si un altul decat salvarea propriilor date de pe telefonul mobil: "salvarea" datelor de pe telefonul altcuiva, atat timp cat poti sa instalezi aplicatia pe orice telefon doresti, aceasta fiind ascunsa pe teleon si permitand o multime de actiuni spy gratie functiilor speciale de interceptare, monitorizare si urmarire.
Ideea utilizatorului a fost transpusa in practica, pe website-ul sau. Acesta, conform propriilor spuse, nu a facut decat sa inlocuiasca o seama de cuvinte din cuprinsul manualelor de utilizare a aplicatiilor: a inlocuit "telefonul pierdut sau sustras" cu "telefonul spion", "ascultarea convorbirilor" cu "interceptarea convorbirilor", "salvarea datelor" cu "capturarea datelor", samd. Acesta ne-a oferit o alta optica, o alta abordare a functiilor si utilizarilor aplicatiilor MBackup. Una mult mai utila, cred eu.
Deasemeni, tutorialele video sunt folositoare pentru intelegerea functiilor si a utilizarii acestora, in versiunea SPY MODE. Pentru cititorii cu atitudine mai lejera, voi pune chiar aici la dispozitie atat manualele SPY MODE cat si tutorialele video.

<embed src="http://www.youtube.com/v/XvxN-uZp41U?fs=1&amp;hl=en_US&amp;rel=0&amp;hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>   <embed src="http://www.youtube.com/v/bT9JPejhmgw?fs=1&amp;hl=en_US&amp;rel=0&amp;hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Manuale text:

 
 


ATENTIE: conform celor statuate de Mobile-Backup, nu se va acorda asistenta celor care doresc sa utilizeze aplicatiile MBackup in scopuri ilegale. Asadar indirect, si acestia recunosc ca aplicatiile lor sunt aplicatii spy.
Daca doriti sa va informati asupra utilizarii aplicatiilor in SPY MODE, va recomand telefoane-spion.

In loc de concluzii

Fara indoiala, aplicatiile MBackup sunt aplicatii spy pentru telefoanele mobile, comercializate legal ca aplicatii destinate backup-ului automat al datelor de pe telefonul mobil.
Daca doriti sa achizitionati una dintre aceste aplicatii, o puteti face direct de pe mobile-backup:

- MBackup Rec
- Mbackup Ultra
- MBackup Pro
- MBackup Basic
- MBackup Lite

Detalii despre functiile si utilizarea aplicatiilor:

- MBackup Rec
- MBackup Ultra
- MBackup Pro
- MBackup Basic
- MBackup Lite

Asa cum v-ati obisnuit deja, voi lua legatura cu reprezentantii companiei Mobile-Backup LLC in vederea executarii unor teste a aplicatiilor, pe care le voi posta pe forum. Sunt extrem de curios mai ales de aplicatiile Rec si Ultra. Sper sa reusesc.


_______________________________________
cunoasterea inseamna putere

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la