SPYOLOGY
Numele forumului cat si aceasta descriere pot fi modificate accesind meniul ADMIN -> OPTIUNI
Lista Forumurilor Pe Tematici
SPYOLOGY | Inregistrare | Login

POZE SPYOLOGY

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Karlla din Timis
Femeie
22 ani
Timis
cauta Barbat
22 - 44 ani
SPYOLOGY / Filme SPY / Mission Impossible  
Autor
Mesaj Pagini: 1
The Spy
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 190
Renumita serie de filme, care in acest an, va debuta si cu partea a III-a, serie in care artistul principal este actorul Tom Cruise.
Filmele sunt interesante, insa consider ca sunt prea ireale, aducand o imagine james bond-ista asupra lumii spionajului.
Voi ce parere aveti?

mission impossible renumita serie filme, care acest an, debuta partea iii-a, serie care artistul

41.8KB


pus acum 18 ani
   
gentleman
Membru nou

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 36
Nu stiu daca seria Agent 007 si Misiune imposibila au acelasi regizor, dar cum tu ai spus creaza o idee de supererou in domeniul spionajului; de ce?
1.Deoarece cauta un erou pt. populatia actuala a SUA (vezi inainte Superman).
2. Pentru a distorsiona imaginea rela a profesionistului, care de multe ori poate nu poseda toata acea tehnologie, nu e frumos si incantator sa moara toate curcile dupa el si nu pleaca insotit de valiza de dolari.
(La noi in tara din cate stiu inca se platesc salriile in lei).


pus acum 18 ani
   
The Spy
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 190
seria Misiune imposibila

O serie care deja a ajuns la a treia parte.

NR.1

Un agent american, sub false suspiciuni de neloialitate, trebuie sa-l descopere, fara ajutorul organizatiei sale, pe adevaratul spion. Ethan Hunt este un spion profesionist a carui misiune este sa previna furtul unor informatii dintr-un computer al CIA, mai precis lista cu numele de cod ale tuturor spionilor dublii americani, care continea si adevarata lor identitate. Dar prinderea tradatorului nu e de ajuns. Ethan si echipa lui trebuie sa-l fotografieze in flagrant si sa-l urmareasca pana transmite informatiile mai departe.


pus acum 17 ani
   
The Spy
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 190
Foto Misiune Imposibila 1

mission impossible foto misiune imposibila

31.3KB


pus acum 17 ani
   
The Spy
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 190
NE.2

Tom Cruise si John Woo, doua din cele mai reprezentative figuri din lumea filmului au facut echipa pentru realizarea thrrilerului romantic Misiune Imposibila 2, care il arunca Ethan Hunt intr-o criza internationala de o amploare deosebita. Avand alaturi un geniu in computere, Luther Stickell (Ving Rhames) si in minte o frumoasa hoata (Thandie Newton), Hunt strabate Australia si Spania in ceea ce pare a fi o misiune imposibila: sa opreasca un personaj negativ inainte ca acesta sa-si indeplineasca misiunea distructiva. Tom Cruise si Paula Wagner sunt producatorii filmului, Robert Towne este scenaristul iar filmul se bazeaza pe serialul creat de Bruce Geller.

mission impossible ne.2tom cruise john woo, doua din cele mai figuri din lumea filmului facut echipa

51.6KB


pus acum 17 ani
   
The Spy
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 190
iata si o secventa devenita foarte renumita dupa aparitia sa in acest film.

mission impossible iata secventa devenita foarte renumita dupa aparitia acest film.

22.5KB


pus acum 17 ani
   
The Spy
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 190
NR.3

Tom Cruise, unul dintre cei mai apreciati si de succes actori din lume, se intoarce la unul dintre rolurile care l-au facut celebru, Agentul Secret Ethan Hunt, in “Misiune: Imposibila III”.

Filmul este regizat de J.J. Abrams (creatorul serialelor Alias si LOST, printre altele), care aduce o combinatie perfecta de actiune, personaje, comedie si drama mult cunoscutului film.

Pentru “M:I-III”, Abrams si Cruise s-au inspirat din serialul de televiziune original, imprumutând cele mai interesante aspecte – o echipa unita de agenti concentrati in jurul unui leader temerar si eroic, cele mai emotionante situatii de actiune imaginate si schimbari de situatii elaborate care te tin cu sufletul la gura.

"M:I-III" este filmul de actiune indragit de intreg publicul. Tema filmului Misiune: Imposibila nu este doar cunoscuta, ci si iconica, fiind original scrisa de Lalo Schifrin.


pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la