SPYOLOGY
Numele forumului cat si aceasta descriere pot fi modificate accesind meniul ADMIN -> OPTIUNI
Lista Forumurilor Pe Tematici
SPYOLOGY | Inregistrare | Login

POZE SPYOLOGY

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
ubytzika_senzuala pe Simpatie.ro
Femeie
22 ani
Vrancea
cauta Barbat
22 - 45 ani
SPYOLOGY / Agentii informative americane / F.B.I. - Biroul federal de investigatii  
Autor
Mesaj Pagini: 1
The Spy
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 190
F.B.I.-ul este conspiraspionajul american, alaturi de alte agentii, fiind cel mai cunoscut de public.

pus acum 17 ani
   
The Spy
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 190
Reguli FBI, impuse de Biroul Agentilor Federali :

- exista o limita de greutate, pe care nu au voie sa o depaseasca agentii. Trimestrial se fac cantariri ale agentilor

- agentii trebuie sa fie inalti, supli, cu infatisare atletica

- se fac verificari periodice ale fidelitatii acestora, utilizand metoda poligrafului

- la un caz lucreaza cate doi sau 3 agenti in echipa, niciodata unul singur.

etc.


pus acum 17 ani
   
alx-xx
Membru nou

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 43
Treaba cu limita de greutate ar fi buna si la noi.
Ma intreb daca ar functiona ...


pus acum 17 ani
   
The Spy
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 190
FBI-ul
--------

Creat initial ca ramura de investigatii a Departamentului de Justitie în 1908, FBI are tripla de a sustine legalitatea în cadrul investigatiilor legate de violarea legilor penale federale, de a proteja Statele Unite de spionajul strain si de activitati teroriste, de a asigura conducerea si de a asista implementarea legilor în cadrul agentiilor federale, statele, locale si internationale.

Autoritatea FBI este cea mai cuprinzatoare dintre toate agentiile federale de investigatie si acopera drepturile civile, contra-terorismul, contraspionajul strain, crima organizata, traficul de droguri, crimele violente, infractorii majori, si crime financiare.
Atât cei care sunt cât si cei care nu sunt cetateni ai Statelor Unite, confunda adesea FBI cu CIA (Central Intelligence Agency), din cauza referirilor nepotrivite deseori descrise în filmele din Hollywood. Diferenta principala este aceea ca CIA nu are functia de a aplica legile. Mai degraba, CIA aduna si analizeaza informatiile care au importanta vitala pentru politica Statelor Unite, mai ales în domeniile care au impact asupra securitatii natiunii.

CIA aduna numai informatii care privesc tari straine si pe cetatenii acestor tari. I se interzice sa stranga informatii privind " Persoane din US," acest termen incluzând cetateni ai Statelor Unite, straini rezidenti, imigranti legali si persoane juridice din Statele Unite, indiferent unde sunt situate.
În Statele Unite si teritoriile acesteia, agentii speciali ai FBI pot face arestari pentru orice infractiune federala comisa în prezenta lor sau atunci când exista motive temeinice de a crede ca persoana care urmeaza sa fie arestata a comis, sau este pe cale de a comite o violare criminala a legilor Statelor Unite.

Pe sol strain totusi agentii speciali FBI în general nu au autoritate în afara Statelor Unite, cu exceptia anumitor cazuri, când având consimtamântul tarii gazda, Congresul US a acordat FBI jurisdictie extrateritoriala.
Agentii speciali ai FBI pot folosi forta cauzatoare de moarte numai atunci când este necesar- când agentul special considera în mod rezonabil ca cel supus unei asemenea forte ameninta în mod real si iminent viata sau poate rani în mod grav pe agentul special sau pe vreo alta persoana. Atunci când este posibil se face o avertizare verbala înainte de folosirea fortei care ar putea cauza moartea.


THE SPY

f.b.i. biroul federal fbi-ul initial ramura justitie în 1908, fbi are tripla sustine în cadrul

9.7KB


pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la