SPYOLOGY
Numele forumului cat si aceasta descriere pot fi modificate accesind meniul ADMIN -> OPTIUNI
Lista Forumurilor Pe Tematici
SPYOLOGY | Inregistrare | Login

POZE SPYOLOGY

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil dannutzza
Femeie
25 ani
Mehedinti
cauta Barbat
25 - 52 ani
SPYOLOGY / MOSSAD / Informatii auxiliare despre Mossad  
Autor
Mesaj Pagini: 1
The Spy
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 190
- Mossadul detine diverse carti de vizita din diferite tari, care contin de fapt nume de telefoane din localitatea respectiva, deghizate in numere internationale pentru eventualitatea in care cadeau in maini neprietenoase. Unul este si de la centrul de transfer, prin care agentul putea telefona in Israel sau oriunde in lume, fara ca convorbirea sa poata fi localizata.

- Echipele Yarid (numite si echipe de securitate)se ocupa cu asigurarea protectiei la vreo intalnire. Cunosc arta supravegherii electronice, filajul si lupta comando. Are in componenta si femei : 12 insi (2 femei + 8 barbati) si un sef.

- La Mossad, orice ofiter care intra intr-un sediu cospirativ sau locuinta trebuie sa aibe asupra sa o arma

- Departamentul Tehnologic – Unitatea 8200 – este cea mai avansata unitate din lume in probleme de descifrare si informatii electronice.

- Unitatea Kidon – este o unitate de sine statatoare. Nu poti da misiuni individuale. Ci dai ordin comandantului unitatii, iar el iti va aduce rezultatele. Il poti intreba cum intentioneaza sa aplice instructiunile pe care le-ai dat si cel mult poti recomanda ceva sau poti solicita un anume mod de rezolvare. Daca el este de acord, si il considera util, avand in vedere securitatea echipei, in primul rand, va proceda asa cum ii recomanzi tu. Aici sunt 14 persoane (barbati si femei). Ei nu au nume, ci primesc niste cifre (numere). Sunt toti tineri, nici unul nu trece peste 35 de ani. Poarta uniforme kaki deschis, fara insemne. Sunt 9 barbati si 5 femei.

- Regula a Mossadului – la fiecare 6 luni fiecare persoana a Mossadului este testata cu detectorul de minciuni, iar personalul operational chiar si mai des.

- ....

THE SPY

informatii auxiliare despre mossad mossadul detine diverse carti vizita din diferite tari, care

35.3KB


pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la